Relevante links

1: Find ny bolig til dig selv eller dine medarbejdere
Hvis du har fundet nye lokaler i et bestemt område, kan det ofte være, at du og/eller dine medarbejdere er tvunget til at flytte et andet sted hen i landet for at have kort transport til arbejde. Det er vigtigt, at du anvender de største portaler inden for de forskellige områder. På Boligdeal.dk kan du få et overblik over alle ledige ejer boliger til salg i Danmark, på Andelsboliger.dk kan du få et overblik over alle ledige andelsboliger til salg i Danmark og på Voreslejebolig.dk kan du få et overblik over alle ledige lejeboliger i Danmark

2: Find flere lokaler til leje eller salg
Når du leder efter nye lokaler til din virksomhed, er det vigtigt at du finder alle ledige lokaler, så du hurtigst muligt kan finde det bedste lokale til prisen. På Lokaleportalen.dk  finde alle erhvervslokaler til leje og alle erhvervslokaler til salg. Portalen Virksomhedslokaler.dk kan du også finde ledige erhvervslejemål. På companyspace.com kan du søge efter erhvervslejemål i Danmark på engelsk.

Der findes i Danmark også et væld af mindre lokale sites hvor du kan finde lokaler af forskellige typer. Følg blot disse links: find et kontorfællesskab, find et kontorhotel, portal der har alle butikslokaler, portal der har alle kontorlokaler, portal der har alle lagerlokaler, portal der har alle industrilokaler, portal over investeringsejendomme, find et butikslejemål, køb en boligudlejningsejendom, oversigt over industrilokaler, hotelejendomme til salg, liste med erhvervslejemål, liste med produktionslokaler, liste med værkstedslokaler, formidling af butikslokaler, formidling af kontorlokaler, formidling af lagerlokaler, kliniklokaler, investeringsejendomme, oversigt over kontorpladser, oversigt over erhvervslokaler, oversigt over restaurantlokaler, hoteller til salg og butikker til salg.

3: Find nye medarbejdere til din virksomhed
Når du har fundet nye lokaler, har du ofte også behov for at finde nye medarbejdere til din virksomhed. Du kan være flyttet til et nyt område eller flytningen kan være et tegn på at din virksomhed er vokset. Her vil vi anbefale at du bruger fx portalen Jobsearch.dk, hvor du kan annoncere dine stillingsannoncer eller rekruttere medarbejdere direkte i cv-databasen.